Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Νοίκιασε γκαρσονιέρα και βρήκε από κάτω...μοναστήρι!




  Μπροστά σε μια απίστευτη ανακάλυψη βρέθηκε ένας Ιρλανδός, νοικιάζοντας μια μικρή γκαρσονιέρα στην Αγγλία, όταν διαπίστωσε έκπληκτος ότι κάτω από το διαμέρισμα κρύβεται ένα αγγλικό μοναστήρι.

Ο χρήστης demc7, εντόπισε μια ξύλινη καταπακτή μπροστά από την πόρτα του μπάνιου στο λόμπι του νέου διαμερίσματός του.

Με την κάμερα λοιπόν στο χέρι, και τη βοήθεια ενός φίλου, άρχισαν να διερευνούν τι κρυβόταν από κάτω, «ανεβάζοντας» στο Reddit μια συλλογή από φωτογραφίες και βίντεο της εξερεύνησης.

Ο χρήστης demc7 στην περιγραφή του άλμπουμ εξηγεί πως εντόπισε ένα παλιό αγγλικό μοναστήρι που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα.

«Βρήκα την τιμή του ενοικίου, αρκετά καλή και δε συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη αξία είχε, μέχρι τη στιγμή που μετακόμισα εκεί». Το φωτογραφικό άλμπουμ του demc7 έχει ήδη πάνω από 750.000 προβολές μέσα σε 2 ημέρες.

Το βίντεο του χρήστη ξεκινά την ώρα που ανοίγει την καταπακτή, για να βρεθεί μπροστά σε μια πέτρινη σκάλα γεμάτη με παλιά αντικείμενα.

Κατεβαίνοντας, ανακαλύπτει μια κρυφή αίθουσα, ενώ στις λεζάντες των φωτογραφιών που «ανέβασε» γράφει: «Πρόκειται για ένα μπουντρούμι. Δεν μπορώ να πιστέψω την τύχη μου. Χρειάζεται περισσότερη έρευνα, αλλά είναι πολύ τρομακτικό να ζω και μόνο πάνω από αυτό».

Πηγή: Ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου